Slavíme 3 roky!

Dnes jsou to přesně tři roky, co jsem do Cesmíny vkročila jako její nová majitelka. Mám pocit, jako by to bylo včera, tak rychle to utíká.

 

Moje podnikatelské začátky ve „staré“ Cesmíně byly obrovskou zkušeností, za kterou jsem dnes vděčná. Byly to začátky krásné, ale často krušné. Nejdříve jsem vybrala jsem veškeré své úspory, abych Cesmínu koupila, opustila jsem ve třetím ročníku studium na vysoké škole a s nadšením se vrhla do podnikání. Za podpory mých nejbližších jsem věřila jsem v úspěch. Začátky nebyly jednoduché. Vše jsem se učila od základů a dnes už s úsměvem vzpomínám na všechny ty zážitky. Věřili byste, že když jsem vytvářela svoji první objednávku, trvalo mi to tři a půl hodiny? Dnes to je pro mne půlhodinová práce.

 

Postupně jsem se dopracovala k tomu, že dnes nabízím téměř 2000 produktů. A prodávat takové množství zboží na tak malém prostoru, jakým původní Cesmína byla, byl někdy velký oříšek. Nových 70 metrů čtverečních jsou konečně PROSTORNÝM PROSTOREM, ale také pohlazením na duši nejen pro mne. S trochou ironie moji blízcí říkají, že otázkou je, jak dlouho mi tento prostor bude stačit  – chystám totiž další rozšíření sortimentu a také svých podnikatelských aktivit 🙂

 

Chci moc poděkovat všem, kteří nezištně a téměř do roztrhání těla (nebo alespoň triček – a to opravdu doslova!)  pomáhali a přispěli svou rukou k dílu! Nerada bych někoho opomenula, proto jsem původně neplánovala děkovat jmenovitě, ale nedá mi to –  zvláštní poděkování si zaslouží především můj nejmilejší Václav, moji kamarádi Vendulka, Radeček, Miloš, Dejvis, můj „skoro-tchán-tatínek“ Václav, moje maminka Pavla, kamarádka Markéta, Linda Kůstová, Patrik Heřman, Kubí Švec, Michal Černý, Kuba Kubík, Honza Čapek a spoustu dalších… Nebýt jich – nebylo by dnes otevřeno. Strávili nezištně v nové Cesmíně hodiny, dny a týdny. Byli mými rádci, pomocníky a leckdy i důvěrníky a utěšiteli. A spousta dalších mých blízkých byli mojí psychickou podporou, která byla neméně důležitá: Jana Bergerová, Honza Berger.

Jsem vděčná, že mám takové skvělé lidi okolo sebe.

 

A děkuji vám všem zákazníkům, že mi umožňujete dělat práci, kterou miluji a která mě baví.

 

Štěpánka Milotová, Cesmína