Box na krabice

Box na krabice

Když jsem začala objednávat kukuřičné ekologické tašky na nákup do Cesmíny, byla jsem nadšená z toho, že nezaneřádí naši planetu tak, jako klasické igelitky. Byla jsem ráda, že tašky jsou v ideálních podmínkách v přírodě rozložitelné…  A tašky bohužel dostály svého názvu ROZLOŽITELNÉ dokonale, avšak leckdy předčasně – párkrát jsem totiž byla svědkem toho, že se opravdu rozpadly dříve, než jste vykročili z obchodu 😀

A tak, ač jsem sice velkým propagátorem ekologie, dlouze jsem přemýšlela, co s tím a rozhodla jsem se, že kukuřičné tašky vyměníme za klasické igelitky.

Protože pokud se kukuřičná taška rozpadne dřív, než dojdete domů a klasická igelitová vydrží několik stovek nákupů odnosit domů bez újmy, je zřejmě všem jasné, že u mě zvítězí zdravý selský rozum a raději koupím klasickou igelitku, kterou mohu použít tisíckrát.

Ale zároveň Vám nabízím ještě další variantu – také ekologickou: papírové krabice. Jistě už jste si mnozí všimli, že máme vedle vchodových dveří nový box právě na použité, ale zachovalé a čisté papírové krabice různých velikostí. Ty Vám mohou posloužit právě místo tašek na nákup.

Vidím v tom pro nás všechny dvě výhody najednou. Vy ušetříte svoji peněženku kupováním tašky na nákup (pokud si zapomenete tu svoji) a můj muž bude mít méně práce s odvážením papíru do sběru.