Bezobalová kosmetika v Blovicích

Od dnešního dne v Cesmíně nabízíme kromě bezobalové drogerie také stáčenou kosmetiku od firmy Caltha.

Konkrétně si můžete zakoupit tekuté šampóny, kondicionéry, zubní pastu, krém, deodorant, tuhé šampóny, tuhá mýdla a balzámy na rty! To vše bez obalu.

1

Vaše vlastní donesené nádoby Vám nejdřív zvážíme a poté si už jen natočíte/naberete libovolné množství kosmetických výrobků. Pro deodorant a balzám na rty máme v obchodě i obaly, takže pokud byste neměli svoje vlastní, můžete si je zakoupit a poté už jen doplňovat a doplňovat, jak se vám zlíbí.

Tuhá mýdla a tuhé šampóny najdete na tácku pod poklicí, protože obsahují přírodní éterické oleje, které jsou prchavé, takže by uložené volně na vzduchu nevydržely dlouho voňavé.

Veškerá nově nabízená kosmetika je českého původu, není testovaná na zvířatech, neobsahuje palmový olej, je bez parabenů a syntetických barviv a je vyráběná ručně.

Koncem týdne by k nám měla ještě dorazit další novinka: přírodní deodoranty, balzámy na rty a pleťové krémy od firmy Biorythme. Mají nádherné etikety, takže je jistě v obchodě nepřehlédnete. Avšak do budoucna je hodláme prodávat také bezobalově.

Poslední novinkou v Cesmíně budou „staronové“ obaly na stáčenou drogerii a kosmetiku. Budou to nádoby, skleničky a lahvičky, které nám doma doslouží, obsah z nich vypotřebujeme, ale obaly je možné znovu použít. V obchodě budou pro všechny k dispozici zcela zdarma (není nutné vše jen prodávat a vytvářet další zbytečný odpad). Nádobky budou určeny pro ty z vás, kteří si zapomenete přinést vlastní. Myslíme si totiž, že je fajn znovu využít „odpad“, který vlastně vůbec odpadem nemusí být.

Těšíme se na Vaše reakce na novinky z kosmetiky v obchodě a děkujeme, že jste si zvykli na novou, i když přechodně zkrácenou, pracovní dobu.

 

Krásné podzimní dny

2