Nastal čas pro změnu…

Nastal čas pro změnu!

Nedávno jsem vám slibovala, že vás budu brzy informovat o novince, ze které mám opravdu velkou radost. A je to tady.

Zažili jste někdy ten pocit, kdy už vám nestačí prostor, který máte? V životě, ve vztazích,  v práci, v podnikání…. Nu a ten čas nastal i pro Cesmínku. Stěhujeme se!

Jak víte všichni, kteří k nám chodíte nakupovat, naše prostory byly v posledních třech letech poněkud stísněné. Když si zákazník vezme z regálu kešu ořechy a při tomto úkonu na něj zároveň spadnou vlašské, lískové, para, makadamové, tygří i piniové, pak ho to trochu vyvede z rovnováhy… a pro nás je to znamení, že už opravdu nastal čas uvažovat o změně.

Okolnosti tomu přály a Cesmína se bude v nejbližších dnech stěhovat do větších prostor… Namísto 20 metrů teď budeme mít 70 metrů čtverečních.

Těšíte se na to, že nákupní taškou na rameni nebudete shazovat sáčky s celozrnnými těstovinami z polic? Že vaše dítka nebudete muset hlídat, aby nerozbila lahve s mošty a bezlepkovým pivem? Že se nebudete muset probírat sáčky s rýží, abyste si vybrali pro sebe tu pravou – jasmínovou, kulatozrnnou, dlouhozrnnou, tříbarevnou, červenou, černou….?

Ano, stěhujeme se!

A kde nás najdete?

V budově, v níž sídlí mimo jiné advokátní kancelář, second hand nebo třeba holičství – na Masarykově náměstí 98 v Blovicích. Je to dům na spodní části náměstí, což s sebou přináší výhodu možnosti zaparkování přímo před obchodem. Obchod bude v přízemí, takže vstup s dětskými kočárky je vítán.

Nový prostor se přímo nabízí k rozšíření mých služeb o další nabídky! Své podnikání hodlám v budoucnu rozšířit o služby, které v Blovicích chybí.. Moc se na to těším.

Děkuji všem přátelům, kteří mi jsou při vytváření nových prostor skutečnou podporou a oporou.

O termínu otevření obchodu v nových prostorách vás budu informovat. Držte mi palce 🙂

Štěpánka Milotová